VARNA VADBA PO CARSKEM REZU IN ZA ZMANJŠANJE DIASTAZE

8 TEDENSKI ONLINE PROGRAM PO CARSKEM REZU IN ZA ODPRAVO DIASTAZE

 •  PDF dokument z video posnetki in sestavljenimi treningi
 •  Privatna Facebook skupina 
 •  Nasveti in napotki glede prehrane
 •  Pomoč preko elektronske pošte

Namesto 69€- znižana cena 49€ 


PRIJAVA NA PROGRAM 


PROGRAM FIT MAMI- PO CARSKEM REZU in za odpravo DIASTAZE 

 •   Se počutiš malo napeta (ok, kar veliko) in neprijetno v svojem novem telesu?  
 •   Trebušne mišice so mehke in te ne podpirajo.  
 •   V hrbtu in vratu čutiš napetost in bolečine?  
 •   Vsakič, ko kihneš ali zakašljaš imaš občutek, da se boriš z medeničnim dnom?  
 •   Si zaskrbljena, da si boš z napačno vadbo škodila?  
 •   Vse se ti zdi drugače, kot je nekdaj bilo. Želiš se spet počutiti ti in imeti rada svoje telo?  

Spremljaj program preko računalnika, telefona ali tablice

1. Oddaj svojo prijavo na spodnjem gumbu 

 • 2. Na elektronski naslov prejmeš programa, ki ga lahko izvajaš doma v udobju svojega doma 

3. Zmanjšaš diastazo, inkontinenco in bolečine v sklepih 

Namesto 69€- znižana cena 49€ 


Mamica, rodila si!  

ČESTITKE, res je čudež, res je velika sprememba v življenju, ki prinese solze sreče in solze. Ja, dobila si darilo in veilik izziv, poleg tega se srečuješ s popolnoma novim telesom. In ne veš kje začeti. Med nosečnostjo se ti zdi, kot da ti vsi ploskajo in govorijo ooooh, aaaah kako lepo. Seveda saj, ustvarjaš človeka, le kako ne bodo.  

S programom po porodu, se boš osredotočila na dobro počutje. Program, ki ti bo pomagal učvrstiti trebušne mišice, učvrstiti medenično dno in vrniti moč. Ne gleda na to ali si po carskem rezu ali vaginalnem porodu. Dobrodošla v najboljši program, ki je na slovenksem trgu. FITMAMI 8 tedenski program, ki ga izvjaš doma, ti bo povrnil moč, da se lahko vrneš na vaje, ki jih imaš rada. In vrnil ENERGIJO, ki jo potrebuješ za otročka. Sem Nuša Gnezda, diplomirana fitnes trenerka in še bolj pomembno sem mamica, prav tako kot ti! Odločila sem se, da povrnem mamicam (tebi!) najbolj efiktiven fitnes načrt. Ni pomembno ali si na začetku ali ne, za vse faze sem izdelala prav posebene programe FITMAMI.  

To jemljem blazno resno. Moj cilj je pomagati mamicam, da se počutijo vrhunsko v svojem telesu. Porabila sem leta in nešteto ur, da sem sem pomagala več kot 2000 mamicam do telesa katerega si zaslužijo.  

Za koga je program namenjen?  

 Za mamice, ki so vsaj 6 tednov po carskem rezu ali vaginalnem porodu. - vaje začnete izvajati šele po prvem ginekološkem pregledu. Ker je v končni fazi to le operacija abdominalne stene, je potrebno počakati VSAJ 6 tednov!! Splošno priporočilo je od 6-12 tednov, to je biološki čas celjenja mehkega tkiva. V tem času lahko izvajate dihalne vaje, začetne vaje za stabilizacijo trupa kot so osnovni stisk, nagib medenice in vaje za spodnje ekstremitete za preprečitev globoke venske tromboze.  

POMEMBNO!  

zelo pomembna je pravilna aktivacija mišic medeničnega dna, globoke trebušne mišice ter pravilni dihalni vzorci med izvajanjem vaj. Svetujem da greste na individualno uvajalno uro k fizioterapevtu ali trenerju z znanjem o poporodni vadbi za učenje pravilne aktivacije le teh mišic ves čas izvajanja teh vaj morate ohranjati nevtralni položaj medenice in ledvenega dela hrbtenice-ne pritiskat križa ob podlago.

Program po porodu je sestavljen iz osmih tednov. V naslednjih osmih tednih, vse kar moraš storiti je, da slediš našim navodilom, ki smo ti jih pripravili v programu. 

Kdo je Nuša Gnezda? 

Živjo, sem Nuša in sem osebna trenerka in strokovnjakinja za treniranje žensk po porodu in v nosečnosti.  

Vem, da se po porodu počutite ne sigurno v svojem telesu in si mislite, da ste edina na tem svetu, ki se počuti tako. Tudi sama sem rodila in tudi sama se šla čez vse težave, ki jih imamo ženske po porodu. Inkontinenca, bolečine v križu, bolečine v stopalih, napihnjen trebuh, psihične težave, vse to kar doživlja velika večina žensk po porodu. Zato si ta populacija zasluži VEČ, veliko BOLJŠE in KVALITETEN trening po porodu.  

Diplomirala sem na fakulteti za šport, kjer sem se osredotočila smer fitnes, kjer sem si tekom študija pridobila lojalno in predano bazo zadovoljnih strank.  

Kasneje sem se osredotočila na treniranje žensk, saj sem mnenja, da ženske potrebujemo drugačen pristop. Nosečnice in ženske po porodu pa so bile nekaj s katerimi sem delala najraje, saj je bil to zame največji izziv. Zato sem se izobraževala pri najboljših na svetu, webinarji, seminarji, skype pogovori z najboljšimi trenerji po porodu na svetu, raziskovanja in prebiranje literature itd. zato sem v tako kratkem času svoje telo po porodu rehabilitirala na najboljši možen način.

Komu je program namenjen in kakšne rezultate lahko pričakujem? 

Program 'carski rez' je namenjen vsem, ki ste bile pri porodu deležne carskega reza. Rezultati so lahko razlikujejo in so odvisni od posameznika. Program je primeren za vse, ki radi vadite v okolju svojega doma, nimate veliko časa in imate željo po izboljšanju zdravstvenega stanja. Program je zelo preprost in prav vsaka lahko vadi brez težav. 

Program je namenjen tudi temu, da odpravite diastazo, ki je nastala med nosečnostjo. Zelo pomembno je, da izvajamo vaje pravilo, kajti ob napačnih vajah, lahko hitro pride tudi do širjenja diastaze in ima nasproten učinek. 

Če z rezultati niste zadovoljni, vam vrnemo kupnino. 

ZDRAVJE JE ZELO POMEMBNO, ZATO JE POMEMBNO DA ZAČNEŠ DANES! 

Celotni program prejmeš preko elektronske pošte. Tako lahko začneš vaditi takoj, ko prejmeš program. V PDF formatu te čaka več kot 10 video posnetkov vadb in različnih vaj, ki jih izvajaš po navodilih, ki smo jih napisali. 

Namesto 69€- znižana cena 49€ 


POŠLJI MI PROGRAM 

PODPORA 

Preko Facebook privatne skupine in elektronske pošte, sem vam vedno na voljo in odgovajrama na vsa vprašanja, ki se pojavijo na temo carskega reza. Tako imaš vedno možnost vprašati in se povezati z ostalimi, ki imajo morda podobne težave. 

Si zraven?

 • PDF dokument z video posnetki in sestavljenimi treningi
 • Privatna Facebook skupina 
 • Nasveti in napotki glede prehrane
 • Pomoč preko elektronske pošte

Namesto 69€- znižana cena 49€ 

Prijava na program >