VARNA VADBA PO PORODU IN CARSKEM REZU TER ZA ZMANJŠANJE DIASTAZE

8 TEDENSKI ONLINE PROGRAM PO CARSKEM REZU IN ZA ODPRAVO DIASTAZE

 •  PDF dokument z video posnetki in sestavljenimi treningi
 •  Privatna Facebook skupina 
 •  Nasveti in napotki glede prehrane
 •  Pomoč preko elektronske pošte

Namesto 69€- znižana cena 49€ 


PRIJAVA NA PROGRAM 


PROGRAM FIT MAMI- PO CARSKEM REZU in za odpravo DIASTAZE 

 •   Se počutiš napeta in ti je v svojem novem telesu neprijetno?  
 •   Trebušne mišice so mehke in te ne podpirajo.  
 •   V hrbtu in vratu čutiš napetost in bolečine?  
 •   Vsakič, ko kihneš ali zakašljaš imaš občutek, da se boriš z medeničnim dnom?  
 •   Si zaskrbljena, da si boš z napačno vadbo škodila?  
 •   Vse se ti zdi drugače, kot je nekdaj bilo. Želiš se spet počutiti ti in imeti rada svoje telo?  

Spremljaj program preko računalnika, telefona ali tablice

1. Oddaj svojo prijavo na spodnjem gumbu 

 • 2. Na elektronski naslov prejmeš programa, ki ga lahko izvajaš doma v udobju svojega doma 

3. Zmanjšaš diastazo, inkontinenco in bolečine v sklepih 

Namesto 69€- znižana cena 49€ 


Mamica, rodila si!  

ČESTITKE, res je čudež, res je velika sprememba v življenju, ki prinese solze sreče in solze obupa. Dobila si darilo in veilik izziv, poleg tega se srečuješ s popolnoma novim telesom, ki ga enostavno več ne prepoznaš. Rada bi si povrnila moč trupa, zacelila diastazo, dobila več energije pa ensotavno ne veš kje začeti. Če te boli križ, ti to jemlje dragoceno energijo. Vsaka bolečina v telesu ti vzame energijo ter te tako popelje v začaran krog utrujenosti. Nestabilni trup ti lahko v trenutku poškoduje hrbet, diastaza trebušnih mišic, ti lahko krepko vpilva na medenično dno. Zato je nujno, da si vzameš 10 minut na dan in prekineš z bolečinami ter tako pridobiš na energiji in boljšemu počutju. Z vajami boš okrepila trup, ki ti bo omogočal boljše dvigovanje in nošenje dojenčka. Za motivacijo in "brco v rit", ti pošiljam prvi trening programa po carskem rezu in porodu. Javi mi kako ti je šlo. Ne pozabi 10 minut in tvoj dan bo 100% boljši.

S programom po porodu, se boš osredotočila na dobro počutje. Program, ti bo pomagal učvrstiti trebušne mišice, učvrstiti medenično dno in vrniti moč. Ne gleda na to ali si po carskem rezu ali vaginalnem porodu. FITMAMI je 8 tedenski program, ki ga izvjaš doma. Povrnil ti bo moč in energijo, ki jo potrebuješ za otročka. Po končanem progamu, se boš lahko vrnila na aktivnosti, ki jih imaš rada.

Sem Nuša Gnezda, diplomirana fitnes trenerka in še bolj pomembno sem mamica, prav tako kot ti! Odločila sem se, da povrnem mamicam (tebi!) najbolj efiktiven fitnes načrt. Ni pomembno ali si na začetku ali ne, za vse faze sem izdelala prav posebene programe FITMAMI.  

To jemljem blazno resno. Moj cilj je pomagati mamicam, da se počutijo vrhunsko v svojem telesu. Porabila sem leta in nešteto ur, da sem sem pomagala več kot 2000 mamicam do telesa katerega si zaslužijo.  

Za koga je program namenjen?  

 Za mamice, ki so vsaj 6 tednov po carskem rezu ali vaginalnem porodu. - vaje začneš izvajati šele po prvem ginekološkem pregledu. Ker je v končni fazi to le operacija abdominalne stene, je potrebno počakati VSAJ 6 tednov!! Splošno priporočilo je od 6-12 tednov, to je biološki čas celjenja mehkega tkiva. V tem času lahko izvajate dihalne vaje, začetne vaje za stabilizacijo trupa kot so osnovni stisk, nagib medenice in vaje za spodnje ekstremitete za preprečitev globoke venske tromboze.  Vse te vaje so v programu.

POMEMBNO!  

zelo pomembna je pravilna aktivacija mišic medeničnega dna, globoke trebušne mišice ter pravilni dihalni vzorci med izvajanjem vaj. Svetujem da obiščete fizioterapevta z znanjem o poporodni vadbi za učenje pravilne aktivacije le teh mišic. Program po porodu je sestavljen iz osmih tednov. V naslednjih osmih tednih, je vse kar moraš storiti , da slediš našim navodilom, ki sem ti jih pripravila v programu. 

KOD SEM?

Živjo, sem Nuša Gnezdain sem osebna trenerka ter strokovnjakinja za treniranje žensk po porodu in v nosečnosti.  

Vem, da se po porodu počutite nesigurno v svojem telesu in si mislite, da ste edina na tem svetu, ki se počuti tako. Tudi sama sem rodila in tudi sama se šla čez vse težave, ki jih imamo ženske po porodu. Inkontinenca, bolečine v križu, bolečine v stopalih, napihnjen trebuh, psihične težave, vse to kar doživlja velika večina žensk po porodu. Zato si ta populacija zasluži VEČ, veliko BOLJŠE in KVALITETEN trening po porodu.  

Diplomirala sem na fakulteti za šport, kjer sem se osredotočila smer fitnes, kjer sem si tekom študija pridobila lojalno in predano bazo zadovoljnih strank.  

Kasneje sem se osredotočila na treniranje žensk, saj sem mnenja, da ženske potrebujemo drugačen pristop. Z Nosečnicami in ženskami po porodu delalam najraje, saj so zame velik izziv. Zato sem se izobraževala pri najboljših na svetu, webinarji, seminarji, skype pogovori z najboljšimi trenerji in fizioterapevti po porodu na svetu, raziskovanja in prebiranje literature mi je vzelo ogromno časa, zato sem v tako kratkem času svoje telo po porodu rehabilitirala na najboljši možen način. In zato, da vam ni treba čez vse to, sem pripravila programe, ki jim je potrebno samo slediti.

Komu je program namenjen in kakšne rezultate lahko pričakujem? 

Program 'carski rez' je namenjen vsem, ki ste bile pri porodu deležne carskega reza. Rezultati se lahko razlikujejo in so odvisni od posameznika. Program je primeren za vse, ki radi vadite v okolju svojega doma, nimate veliko časa in imate željo po izboljšanju zdravstvenega stanja. Program je zelo preprost in prav vsaka lahko vadi brez težav. 

Program je namenjen tudi temu, da odpravite diastazo, ki je nastala med nosečnostjo. Zelo pomembno je, da izvajate vaje pravilo, kajti ob napačnih vajah, lahko hitro pride tudi do širjenja diastaze in ima nasproten učinek. 

ZDRAVJE JE ZELO POMEMBNO, ZATO JE POMEMBNO DA ZAČNEŠ DANES! 

Celotni program prejmeš preko elektronske pošte. Tako lahko začneš vaditi takoj, ko prejmeš program. V PDF formatu te čaka več kot 10 video posnetkov vadb in različnih vaj, ki jih izvajaš po navodilih, ki sem jih napisala. 

Namesto 69€- znižana cena 49€ 


POŠLJI MI PROGRAM 

PODPORA 

Preko Facebook privatne skupine in elektronske pošte, sem vam vedno na voljo in odgovajrama na vsa vprašanja, ki se pojavijo na temo carskega reza. Tako imaš vedno možnost vprašati in se povezati z ostalimi, ki imajo morda podobne težave. 

Si zraven?

 • PDF dokument z video posnetki in sestavljenimi treningi
 • Privat Facebook skupina 
 • Nasveti in napotki glede prehrane
 • Pomoč preko elektronske pošte

Namesto 69€- znižana cena 49€